fbpx
DËRGESË FALAS NË KOSOVË DHE SHQIPËRI

SHËRBIMET TONA KONSULTATIVE PROFESIONALE JANË NË DISPONIM TUAJ

Nëse jeni duke kërkuar për një program humbje peshe jashtë dietologjisë tradicionale që do të jetë efektiv dhe i plotë nga pikëpamja ushqyese, atëherë kjo është dieta Liposuction.

Nuk jeni të sigurt nëse kjo dietë është për ju?

Plotësoni pyetësorin ushqyes dhe zbulojeni në 2 minuta!
Pyetësor për ushqimin

Programet tona për humbje peshe

Programi START

Kohëzgjatja: 7 ditë
(+7 ditë stabilizim dhe 1 ditë detoks)
Rezultati i pritshëm:
humbje peshe prej 3-5% ose 4-6 kg

programi STANDARD

Kohëzgjatja: 14 ditë
(+14 ditë stabilizim dhe detoks 1-3 ditë)
Rezultati i pritshëm:
humbje peshe prej 7-10% ose 6-10 kg

Programi LIGHT

Kohëzgjatja: 21 ditë (+14 ditë stabilizim dhe detoks 1-3 ditë) Rezultati i pritshëm: humbje peshe prej 4-6% ose 3-5 kg

Rreth Autorit

Edukimi: Diplomë në studimet master në ushqim dhe farmaci në Fakultetin e Farmacisë. Aktualisht është në përfundim të studimeve të doktoraturës në Fakultetin e Mjekësisë për titullin Doktor i Shkencave Mjekësore me temë Dietoterapia për menaxhimin e peshës trupore. Në 10 vitet e fundit ai ka ndjekur arsimime dhe specializime të shumta ndërkombëtare në fushën e të ushqyerit dhe dietologjisë.

Përvoja profesionale:Mbi 10 vjet përvojë pune me pacientë, me mbi 10,000 klientë të cilët ai i ka ndihmuar për të kontrolluar peshën trupore. Një nga projektet më të rëndësishme është ndihma personale në kontrollin e peshës për ish-presidenten kroate Kolida Grabar Kitarović dhe shumë njerëz të tjerë të famshëm.

Përvoja personale: Arsyeja pse filloi të punonte në fushën e kontrollit të peshës trupore ishte një problem personal që kishte. Me ndihmën e metodës së tij, ai arriti të humbasë 40 kg në vetëm 2 muaj. Kështu u krijua protokolli, i cili u zhvillua më tej, u perfeksionua dhe u testua klinikisht ndër vite deri në rezultatet që kemi sot.